Godišnji koncert El Sistema i prijatelji u Kolarcu

Ponedeljak, 24. april  2017.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete godišnjem koncertu El Sistema i prijatelji, koji će se održati u utorak 25. aprila 2017. u 20 časova u velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu, Studentski trg broj 5. Održavanje koncerta su pomogle Evropska unija i Vlada Švajcarske, Vlada Republike Srbije preko razvojnog programa Evropski PROGRES.

Na koncertu će se predstaviti se deca, učesnici međunarodnog inkluzivnog projekta El Sistema iz Jagodine, Paraćina, Obrenovca, Novog Sada, Vranja, Surdulice i Bujanovca, uz dirigentsku palicu umetnika iz Venecuele Herarda Estrade. Sa njima će, kao gosti, nastupiti istaknuti domaći profesionalni džez muzičari. Želja nam je da zajedno sa Vama proslavimo dostignuća i uspeh dece iz El Sistema Srbija, koja su nestrpljiva da se, posle brojinih međunarodnih nastupa, još jednom u punom sjaju pokažu beogradskoj publici.

Na koncertu ćete, uz dela velikana svetske muzike adaptirana za dečiji uzrast, moći da čujete i kako negujemo domaću folklornu tradiciju u obradi drugih stilova i žanrova.

Cene ulaznica: 300, 500, 800 dinara!